Edukacije i radionice

U sklopu projekta „RaSTom do razvoja poduzetništva“ održat će se različite besplatne edukacije za mikro, male i srednje poduzetnike s područja Urbane aglomeracije Split kako bi bili konkurentniji na tržištu, osnažili kapacitete i dodatno unaprijedili svoja znanja.

Edukacije su osmišljene na temelju stvarnih potreba MSP-ova koji su svoje preferencije u kontekstu usluga koje su im potrebne iskazali putem ankete koju je ispunilo 44 poduzetnika u procesu pripreme projekta.

Tako će se održavati edukacije iz područja EU fondova, financijskog i pravnog poslovanja, inovacija, jačanja osobnih vještina upravljačkog kadra, kao i problem-solving program mentorstva, a pružat će se i informativne i savjetodavne usluge MSP-ovima (informiranje i savjetovanje o mogućnostima sufinanciranja sredstvima EU, kao i mogućnostima financiranja bespovratnim sredstvima na nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini).

Sve edukacije bit će besplatne za mikro, male i srednje poduzetnike s područja Urbane aglomeracije Split, a informacije o prijavi i njihovom održavanju bit će pravovremeno objavljene na web stranicama RaST-a.

Otvorene prijave za besplatne edukacije za MSP-ove