RaSTom do razvoja poduzetništva

Vijesti

više

Događanja

više

Edukacije
i radionice

više

Javna
nabava

više

O projektu

Projektom “RaSTom do razvoja poduzetništva” RaST će razvijati i pružati visokokvalitetne i inovativne usluge edukacije, savjetovanja, informiranja i problem-solvinga za mikro, male i srednje poduzetnike na području grada Splita, ali i cijele Urbane aglomeracije Split. Cilj edukacija je unaprjeđenje osobnih i poslovnih vještina i znanja MSP-ova, čime se unaprjeđuje poduzetničko okruženje, a RaST pozicionira kao poduzetničko-potporna institucija UAS-a.

Cilj projekta također je i jačanje kapaciteta poduzetničko-potporne institucije Razvojne agencije Split – RaST te umrežavanje s drugim PPI-jevima iz Hrvatske i Europske unije koji pružaju usluge malim i srednjim poduzetnicima iz područja visokotehnoloških djelatnosti. Planiranim događanjima, digitalnim alatima i medijskom kampanjom promovirat će se poduzetništvo, usluge koje RaST nudi MSP-ovima, te horizontalna načela.

Ukupna vrijednost projekta je 2.279.827,34 kuna, a sufinanciran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Projekt „RaSTom do razvoja poduzetništva“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj objavljenog materijala isključiva je odgovornost Razvojne agencije Split - RaST d.o.o.

Pogledajte ostale djelatnosti